Zatiketak: sarrera - Reid, Sam; Paul, Ariel; López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Zatiketak ulertzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak