Oreina = Ciervo - Almandoz, Koldo ([Barcelona] : Cameo, 2018)
Khalil, industrialguneak, ibaiak eta padurak bat egiten duten hiriko periferian bizi den gazte deserrotua da. Khalilek ahal duen moduan egiten du aurrera eta ibai ertzeko etxea anaiarekin konpartitzen duen furtibo zahar batekin pasatzen ditu egunak. Mareek, paduraren uhertzean, maitasuna eta desamodioa, kidetasuna eta mendekuaren denbora markatzen dute
12 urtetik aurrera
2. zona
Hizkuntzak: jatorrizko bertsioa euskaraz, gaztelania ; azpitituluak: gaztelania, euskara, ingelesa, frantsesa, italiera
Donostia Zinemaldiko Irizar Saria euskal zinemari 2018
Keywords: Filmak