Rutherford-en esperimentua - Hanson, Amy; McKagan, Sam; Greenberg, Jesse; Zufiria Unanue, Inma; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Rutherford-en esperimentua ulertzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak