Ploey : nunca volarás solo = Ez duzu inoiz bakarrik hegan egingo - Ásgeirsson, Árni; Erlingsson, Friörik; Örvarsson, Attli (Barcelona : Paycom Cinema, 2019)
Txoritxo batek ez zuen hegan egiten ikasi familia udazkenean murgiltzen zenean. Bizirik iraun behar du Artikoko negutik, etsai biziotsuetatik, eta bera ere bai, datorren udaberrian bere maitearekin elkartzeko.
Marrazki-zuzendaria, Gunnar Karlsson
Adin guztientzat. Haurrentzat bereziki gomendatua
Zona 0
Hizkuntzak: euskaraz, ingelesez, espainieraz, katalanez ; azpitituluak katalanez eta espainieraz
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema