Materiaren egoerak: oinarriak / diseinu nagusia , Paul Beale ...[et al.]; software-garapena, John Blanco ... [et al.]; [itzulpena, Inma Zufiria] - Beale, Paul; Blanco, John; Zufiria Unanue, Inma
Materiaren egoerak, atomoak, molekulak etab. ulertzeko simulazio interaktiboa.