Basoko animaliak - Busquets, Jordi (Madril : Susaeta, 2020)
Bilduma honetako liburuak, animalien forman trokelatuak, txikienentzat dira, jolastuz ingurunea ezagutzen has daitezen.
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura