Animalia basatiak - Guillain, Adam; Guillain, Charlotte; Gaggiotti, Lucia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Errimadun asmakizunek liburuko orrialde bikoitz bakoitzean gordeta zer animalia dagoen asmatzera gonbidatzen dute irakurlea. Basoan ibiltzen da, gordeka eta isilean. Begiak erne eta sudurra lurrean jarrita ehizatzen du. Ezetz asmatu basoko zer animalia den! Erabili pistak animalia asmatzeko eta ikusi erantzuna.
0-5 urte (urdina)
I´m Thinking of a Jungle Animal
Letra larria
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia basatiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura