Animalia basatiak / [testua, Adam eta Charlotte Guillain ; marrazkiak, Lucia Gaggiotti ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Guillain, Adam (Pipitaki papataki (Ibaizabal), 2020)
Errimadun asmakizunek liburuko orrialde bikoitz bakoitzean gordeta zer animalia dagoen asmatzera gonbidatzen dute irakurlea. Basoan ibiltzen da, gordeka eta isilean. Begiak erne eta sudurra lurrean jarrita ehizatzen du. Ezetz asmatu basoko zer animalia den! Erabili pistak animalia asmatzeko eta ikusi erantzuna.