Baserriko animaliak - Busquets, Jordi (Madril : Susaeta, 2020)
Bilduma honetako liburuak, animalien forman trokelatuak, txikienentzat dira, jolastuz ingurunea ezagutzen haz daitezen.
2 - 4 urte (Urdina)
Keywords: Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura