Baserriko animaliak / diseinua eta irudiak: Jordi Busquets - Busquets, Jordi (Ikusi-makusi (Susaeta), 2020)
Bilduma honetako liburuak, animalien forman trokelatuak, txikienentzat dira, jolastuz ingurunea ezagutzen haz daitezen.