Masak eta malgukiak: oinarriak - Rouinfar, Amy; Dubson, Michael; Barnett, Denzell; Pennington, Denzell; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Neurketak, mugimendu periodikoa, Hooke legea, ulertzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak