Maskotak / [testua, Adam eta Charlotte Guillain ; marrazkiak, Lucia Gaggiotti ; itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Guillain, Adam (Pipitaki papataki (Ibaizabal), 2020)
Errimadun asmakizunek liburuko orrialde bikoitz bakoitzean gordeta zer animalia dagoen asmatzera gonbidatzen dute irakurlea. Bizar luzeak, isatsa eta lau hanka ditu. Iletsua da eta urruma egiten du. Atzapar zorrotzak ditu. Ezetz asmatu zer maskota den! Erabili pistak animalia asmatzeko eta ikusi erantzuna.