Kurbak doitzea - Dubson, Michael; Dubson, Michael; McGarry, Amanda; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Kurbak doitzearen inguruko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak