Karratu minimoen erregresioa - Rouinfar, Amy; Veillette, Martin; Lin, Andrea; Zufiria Unanue, Inma; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Erregresio lineala, korrelazioa, etab. ulertzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak