Karratu minimoen erregresioa / diseinu nagusia, Amy Rouinfar; software-garapena, Martin Veillette; [itzulpena, Inma Zufiria] - Rouinfar, Amy; Veillette, Martin; Lin, Andrea; Zufiria Unanue, Inma
Erregresio lineala, korrelazioa, etab. ulertzeko simulazio interaktiboa.