Grabitazio indarren laborategia: oinarriak / diseinu nagusia, Amy Rouinfar; software-garapena, Michael Barlow ... [et al.]; [itzulpena, Inma Zufiria] - Rouinfar, Amy; Barlow, Michael; Zufiria Unanue, Inma
Grabitazio-indarrak ulertzeko simulazio interaktiboa.