Gasen propietateak - Rouinfar, Amy; Malley, Chris; Zufiria Unanue, Inma; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Gasen propieateak ulertzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak