Aitatxo, badakizu igel batek bezala egiten? - Genechten, Guido Van; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Liburu honen bidez, txikienek animalia baten eta bestearen ahotsak ezagutuko dituzte, liburua girotzen duten soinu harrigarriekin. Oso dibertigarria da animalien soinuak egitea, baina Sagutxoren aitatxo ez da oso ona horretan. Eskerrak hortxe dagoen Sagutxo, beti laguntzeko prest! Jolas egiteko eta animalien ahotsak ezagutzeko soinudun liburua. Gozatu musikadun liburu alai honekin. Sakatu botoia eta entzun animalien soinu erakargarriak!
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Doe eens een kikker na, pap!
Keywords: Hotsa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura