Aitatxo, badakizu igel batek bezala egiten? / [testua eta marrazkiak] Guido van Genechten ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Genechten, Guido Van (Soinuak ditu (Ibaizabal), 2020)
Liburu honen bidez, txikienek animalia baten eta bestearen ahotsak ezagutuko dituzte, liburua girotzen duten soinu harrigarriekin. Oso dibertigarria da animalien soinuak egitea, baina Sagutxoren aitatxo ez da oso ona horretan. Eskerrak hortxe dagoen Sagutxo, beti laguntzeko prest! Jolas egiteko eta animalien ahotsak ezagutzeko soinudun liburua. Gozatu musikadun liburu alai honekin. Sakatu botoia eta entzun animalien soinu erakargarriak!