Nino, nino! Ibilgailuen soinuak - Genechten, Guido Van; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Liburu honen bidez, txikienek ibilgailu mota ugariren ahotsak ezagutuko dituzte, liburua girotzen duten soinu harrigarriekin. Liburu honetako animaliak beren ibilgailuetan joan-etorrian dabiltza klaxona jo eta jo! Bizikletaren txirrina, trenaren txilibitua, aspaldiko klaxon baten hotsa, suhiltzaileen kamioiaren turuta... Zenbat ezagutzen dituzu zuk? Ibilgailuen soinuak ezagutzeko liburu dibertigarria. Gozatu musikadun liburu alai honekin. Sakatu botoia eta entzun animalien soinu erakargarriak!
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Toet-toet! Tringeling!
Keywords: Hotsa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura