Goazen lotara! - Delye, Pierre; Hudrisier, Cécile; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Irakurtzen ikasten ari diren umeei zuzendutako bilduma berri bat da, umeentzat gertukoak, erakargarriak eta dibertigarriak diren gaiak lantzen dituena. Bi liburuetako protagonistak animalia gizatiartuak dira, eta eguneroko egoeretan eta errutinazko jardueretan ikusiko ditugu. Gauero joaten dira umeak lotara, baina etxe bakoitzean modu batean egiten dute hori. Koalek ez dute txintik ateratzen, pandak oso esanekoak dira, baina azeri txikiari peluxeek hartu diote ohea, lehoi txikia ezin da lokartu soinu batek traba egiten diolako, pinguinoek beroa edo hotza dute Liburuak azal hegalak ditu.
0-5 urte (urdina)
Jat. izenb.: Au dodo dis donc!
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Haur eta Gazteentzako Literatura