Non duzu min? - Delye, Pierre; Hudrisier, Cécile; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2020)
Irakurtzen ikasten ari diren umeei zuzendutako bilduma berri bat da, umeentzat gertukoak, erakargarriak eta dibertigarriak diren gaiak lantzen dituena. Bi liburuetako protagonistak animalia gizatiartuak dira, eta eguneroko egoeretan eta errutinazko jardueretan ikusiko ditugu. Umeak haur eskolara joaten dira eta egunero izaten dute abentura edo istripu txikiren bat. Olagarro txikiak hanka bat harrapatu du, trikuak gelakide bat zulatu du, krokodilo txikia gose da eta kosk egin du... Baina ezer ez da larria, Kanguru andereñoa adi egoten baita beti ikasle guztiak zaindu, sendatu eta goxatzeko. Liburuak azal hegalak ditu.
0-5 urte (urdina)
I´as mal où?
Letra larria
Azal hegalak ditu
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak