Timen arropak - Hindley, Kate; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Gaur, Kale Nagusian, arratsalde haizetsua dugu eta Timek arropak zintzilikatu nahi ditu lehortzeko. Ene! Arropak falta dira! Lagunduko al diogu? Ea arropak aurkitzen ditugun...
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.:Where´s William´s washing?
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura