Timen arropak / [testuak eta marrazkiak] Kate Hindleyren liburua, azal hegalekin ; [itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Hindley, Kate (Kale Nagusia (Ibaizabal), 2020)
Gaur, Kale Nagusian, arratsalde haizetsua dugu eta Timek arropak zintzilikatu nahi ditu lehortzeko. Ene! Arropak falta dira! Lagunduko al diogu? Ea arropak aurkitzen ditugun...