Arrain zuri txikiak gauza asko daki - Genechten, Guido Van; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Jakintza liburua da, itsasoa eta bertan bizi diren animaliak haintzak harturik, koloreak, zenbakiak, norabide eta posizioak, adjetibo eta adberbioak ikasteko aukera eskaintzen duena. Arrain zuri txiki bat da liburu honetako protagonista, eta zenbait kontzeptu eta trebezia bereganatuko ditu. Arrain zuri txikiak gauza mordoa daki: koloreak ezagutzen ditu, hamar arte zenbatzen daki, goian eta behean, aurrean eta atzean bereizten daki... Eta, gainera, emozioak ere identifikatzeko gai da. Liburu dibertigarri honetan, arrain zuri txikiarekin batera murgildu eta igerian ibiliko zara.
2 urtetik aurrera (urdina)
Klein wit visje weet al heel veel
Letra larria
Keywords: Arrainak; Itsasoko fauna; Ingurunearen ezagutza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura