Arrain zuri txikiak gauza asko daki / [testua eta marrazkiak] Guido van Genechten ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Genechten, Guido Van (Ibaizabal, 2020)
Jakintza liburua da, itsasoa eta bertan bizi diren animaliak haintzak harturik, koloreak, zenbakiak, norabide eta posizioak, adjetibo eta adberbioak ikasteko aukera eskaintzen duena. Arrain zuri txiki bat da liburu honetako protagonista, eta zenbait kontzeptu eta trebezia bereganatuko ditu. Arrain zuri txikiak gauza mordoa daki: koloreak ezagutzen ditu, hamar arte zenbatzen daki, goian eta behean, aurrean eta atzean bereizten daki... Eta, gainera, emozioak ere identifikatzeko gai da. Liburu dibertigarri honetan, arrain zuri txikiarekin batera murgildu eta igerian ibiliko zara.