Bizitza / testua, Cynthia Rylant ; ilustrazioak, Brendan Wenzel ; [itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun SL)] - Rylant, Cynthia (Ibaizabal, 2020)
Cynthia Rylanten album eder honetan, bizitzak eta naturak eskaintzen diguten jakinduria ageri da. Bizitza txiki-txiki hasten da, baina berehala hazten da, eta batzuetan erraza ez bada ere, beti eskaintzen dizkigu gauza miresgarriak eta bide berriak. Naturari egindako omenaldi eder bat eta bizitzaren aldeko ospakizun bat.