Adur, haizearen beldur - Butchart, Pamela; Hindley, Kate; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Adur beti zegoen kezkatuta. Kezka eragiten zioten lagunik gabeko galtzerdiek, katagorri gaiztoek, askatutako lokarriek... Baina kezkarik handiena haizeak eragiten zion. Adurrek Maia ezagutu zuen, eta lagunak egin ziren. Maiak ez zion beldurra ezeri. Egun haizetsu batean, Maiak kanpora joan nahi izan zuen jolastera, eta haizeak airean eraman zuen Adur! Itzultzean, Adur mutiko ausar bihurtu da eta mundua ezagutu nahi du.
0-5 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura