Bat baino ez da! / [testua] Tracey Corderoy ; [marrazkiak] Tony Leal ; [itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun SL)] - Corderoy, Tracey (Ibaizabal, 2020)
Eguzkibar hiri ezin hobea zen, adeitasuna eta poza nagusi ziren lekua. Egun batean biztanle batek bilgarri bat lurrera bota zuen arte. «Bat baino ez da!», pentsatu zuen. Baina, pixkanaka, biztanleek jokabidea aldatu zuten, gainerakoekiko axolarik gabe jokatzen hasi ziren. Zer egin zezakeen Saguak adeitasuna eta errespetua berreskuratzeko?