Arrapala: indarrak eta higidura - Reid, Sam; Adams, Wendy; Zufiria Unanue, Inma; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Indarra,energia,lana lantzeko simulazio interaktiboa
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak