Arrapala: indarrak eta higidura / software-garapena, Sam Reid, diseinu-taldea, Wendy Adams... [et al.] ; itzulpena, Inma Zufiria - Reid, Sam; Adams, Wendy; Zufiria Unanue, Inma
Indarra,energia,lana lantzeko simulazio interaktiboa