Untxiño laguntzaile aparta - Bond, John; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Haurren autonomiaz eta elkartasunaz diharduen album ilustratua da hau. Untxamak gutuna idatzi dio amama Untxiñeri, askaltzera gonbidatzeko. Untxiñok, amari lagundu nahi dionez, gutuna botatzeaz arduratu nahi du. Baina postontzirainoko bidea ez da batere erraza izango. Oso edizio zaindua du eta ilustrazio ederrekoa da.
4 urtetik aurrera (urdina)
MiniRabbit must help
Keywords: Erantzukizuna; Lankidetza; Untxiak; Haurren autonomia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak