Primeran! B2.1 : euskara ikasteko metodoa : ikaslearen liburua - Fiz Diez, Benito; Amuategi Basauri, Iñaki; Barandiaran Alberdi, Maider; Ogiza, Aitor; Goenaga Aleman, Aintzane; Ginea Diez, Leire; Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK); HABE ([Donostia] : HABE, 2019)
Primeran! B2 eskuliburuak B2 mailako gaitasun komunikatiboa lortzeko ikasibilbide egituratua eta gidatua eskaintzen dio euskara-ikasleari. Ekintzara bideratutako metodologian oinarrituta, ikasleak jardun biko ikastereduan aritzeko aukera izango du. Horrela, ikasgelatik kanpo prestatuko ditu ikaskideekin elkarreraginean landuko dituenak eta sendotuko ditu landutakoak. Primeran! B2 bi liburutan banatuta dago: B2.1 eta B2.2. Liburu bakoitzeko 10 ikasunitateetan, ikasleak ibilbide didaktiko aberasgarria aurkituko du, aukera tematiko zabalaz, jarduera eraginkorrez, mailarako testu eredugarriz eta euskal kulturako edukiz jantzitako egoera komunikatibo ugariz osatua. Ikasmaterial honi estekatuta, ikasleak Primeran! B2 webgunean izango ditu eskuliburu hau hornitzen duten baliabideak: entzungai, bideo eta testu osagarriak, QR kodeen bidez erraz aritzeko moduan, Moodle Primeran! B2 ikastaroa, gelaz kanpoko elkarreraginerako jarduerak eta ebaluazio-saioak egin ahal izateko; eta irakaslearen gidaliburua.
Keywords: Euskara -- Metodoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak