Partekatzea - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Txikienek lehen aldiz egin beharko diete aurre ulertzen ez dituzten egoerei eta beldurra edo urduritasuna sortzen dieten egoerei. Hala ere, ohitura berriak hartzea eguneroko ikaskuntzaren parte da. Jostailuak, gurasoen arreta, janari gogokoena eta abar partekatzea ezinbesteko gaitasun emozionala da, eta umeek harreman sozialetan praktikan jarri behar dute.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizakarak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura