Partekatzea / [testua] Alice Le Hénand ; [irudiak] Thierry Bedouet ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Le Hénand, Alice (Handia naiz (Ibaizabal), 2020)
Txikienek lehen aldiz egin beharko diete aurre ulertzen ez dituzten egoerei eta beldurra edo urduritasuna sortzen dieten egoerei. Hala ere, ohitura berriak hartzea eguneroko ikaskuntzaren parte da. Jostailuak, gurasoen arreta, janari gogokoena eta abar partekatzea ezinbesteko gaitasun emozionala da, eta umeek harreman sozialetan praktikan jarri behar dute.