Itxaron apur bat - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Txikienek lehen aldiz egin beharko diete aurre ulertzen ez dituzten egoerei eta beldurra edo urduritasuna sortzen dieten egoerei. Hala ere, ohitura berriak hartzea eguneroko ikaskuntzaren parte da. Eguneroko bizitzako gatazkak konpontzeko ikasi beharreko jokabidea dute umeek eraman onekoa izatea eta une egokiaren zain egoten jakitea.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizakarak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura