Itxaron apur bat / [testua] Alice Le Hénand ; [irudiak] Thierry Bedouet ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Le Hénand, Alice (Handia naiz (Ibaizabal), 2020)
Txikienek lehen aldiz egin beharko diete aurre ulertzen ez dituzten egoerei eta beldurra edo urduritasuna sortzen dieten egoerei. Hala ere, ohitura berriak hartzea eguneroko ikaskuntzaren parte da. Eguneroko bizitzako gatazkak konpontzeko ikasi beharreko jokabidea dute umeek eraman onekoa izatea eta une egokiaren zain egoten jakitea.