Nahi gabe izan da - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Haur txikienek lehendabiziko aldiz aurre egin behar diete zenbait egoerari: ulertzen ez dituzten egoerei, beldur dieten egoerei edo urduri jartzen dituzten egoerei. Hala ere, ohitura berriak ikastea beraien eguneroko ikaskuntzaren parte da. Sofan marrazkiak egin, labera hurbildu, komuneko paperarekin jolastu... Liburu honetako protagonistek ulertu behar dute badirela egin ezin ditzaketen gauzak.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizakarak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura