Nahi gabe izan da / [testua] Alice Le Hénand ; [irudiak] Thierry Bedouet ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Le Hénand, Alice (Handia naiz (Ibaizabal), 2020)
Haur txikienek lehendabiziko aldiz aurre egin behar diete zenbait egoerari: ulertzen ez dituzten egoerei, beldur dieten egoerei edo urduri jartzen dituzten egoerei. Hala ere, ohitura berriak ikastea beraien eguneroko ikaskuntzaren parte da. Sofan marrazkiak egin, labera hurbildu, komuneko paperarekin jolastu... Liburu honetako protagonistek ulertu behar dute badirela egin ezin ditzaketen gauzak.