Anai-arrebak - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Haur txikienek lehendabiziko aldiz aurre egin behar diete zenbait egoerari: ulertzen ez dituzten egoerei, beldur dieten egoerei edo urduri jartzen dituzten egoerei. Hala ere, ohitura berriak ikastea beraien eguneroko ikaskuntzaren parte da. Ez da beti erraza anai-arrebak izatea! Liburu honetako protagonistek elkarbizitzan sortzen diren gatazka txikiak konpontzen ikasi beharko dute.
0-4 urte (urdina)
Frères et soeurs
Letra larria
Liburu trokelatua
Keywords: Eguneroko bizitza; Animalia gizakarak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak