Anai-arrebak / [egilea] Alice Le Hénand ; [irudigilea] Thierry Bedouet ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Le Hénand, Alice (Handia naiz (Ibaizabal), 2020)
Haur txikienek lehendabiziko aldiz aurre egin behar diete zenbait egoerari: ulertzen ez dituzten egoerei, beldur dieten egoerei edo urduri jartzen dituzten egoerei. Hala ere, ohitura berriak ikastea beraien eguneroko ikaskuntzaren parte da. Ez da beti erraza anai-arrebak izatea! Liburu honetako protagonistek elkarbizitzan sortzen diren gatazka txikiak konpontzen ikasi beharko dute.