Janztera! - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. Janztea ikasten den gaitasuna da. Liburu honetako protagonistak beraiek bakarrik janzten hasi dira.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jantziak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizakarak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura