Eremu grabitatorioa : orbita batetik bestera salto / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: eremu grabitatorioa (orbita batetik bestera salto).