Eremu grabitatorioa : jaurtiketa abiadura - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: eremu grabitatorioa (jaurtiketa abiadura).
BATX, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak