Angeluen batuketak eta kenketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan angeluen batuketak eta kenketak ikusiko ditugu. Batuketak oso errazak dira. Ohiko batuketak bezala egiten dira. Kenketak aldiz, apur bat zailagoak dira eta kontu handiz egin behar dira. Animo astearekin!!
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak