Angeluen unitateak : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan angeluak ikusiko ditugu. Graduetatik minutuetara eta segundoetara eta alderantziz.... Gogoratu, trukotxoa! Gora joateko zatitu egin behar da eta jaisteko aldiz, biderkatu.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak