Angeluen unitateak : azalpena / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan angeluak ikusiko ditugu. Graduetatik minutuetara eta segundoetara eta alderantziz.... Gogoratu, trukotxoa! Gora joateko zatitu egin behar da eta jaisteko aldiz, biderkatu.