Zenbaki osoak : ariketak 2 / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan zenbaki osoekin jarraitzeko beste arikerta mota bat ikusiko dugu. Bideo honetan zenbaki biren artean, handiena zein den jakiteko, ariketa bat egingo dugu. Matematiketan ariketa oso garrantzitsua da, aurrerago asko erabiliko da eta... Kurtsoa aste honetan hasten duzuenok animo, eta gogoratu distantzia mantendu behar dela.