Zuzenak : motak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan zuzenak ikusiko ditugu, zer motatakoak dauden... Berau ezagutzea marrazketa teknikorako oso garrantzitsua da. Bideoan bakarrik teoria ikusten da. Aurrerago ariketak egingo ditugu. Adi egon!