Kontu kantari : mendian ibiltari - LaEnanaNaranja ([Donostia] : Laenananaranja, 2019)
Txotxongiloekin egindako antzerki-kontzertua da. Betiko euskal kantuak entzungo ditugu baina erritmo desberdinekin, guztiek batera abestuz nagusiek ez dituzte ahaztuko eta txikiek ikasi egingo dituzte. Txotxongiloez lagunduta familia osoak gozatzeko emanaldia. Kontukantari 2-k betiko euskal kantak eskaintzen dizkizue erritmo ezberdinetara eramanez; Txikiek ikas eta nagusiek ahaztu ez ditzaten. Nanu, Granu eta Kanuto txango berri bat egiteko prestatzen ari dira. Arratsalde honetan, mendi tontor gainera igo behar dute, baina aldapeko sagarraren adarraren puntan aurkituko dute loretxo bat eta...TXIST! Baxuago abestu!! Haurtxo polita sehaskan dago zapi zuritan txit bero...
Axuri-beltza ; Aldapeko ; Ikusi mendizaleak ; Loretxoa ; Baratze bat ; Joxe Mari zapatalari ; Guk euskaraz ; Furra furra ; Arratsalde honetan ; Haurtxo polita
Adin guztientzat egokia
Euskara eta zeinu hizkuntza
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema; Haurrentzako musika; Ikuskizunak